The Brand

Safety by Happiness


Sharp & Flex heeft een moderne kijk op security. Door de kracht van ‘happiness’ beïnvloeden we de sfeer zodanig dat veel voorkomende problemen geen kans hebben om zich te ontwikkelen.


“We willen een positieve sfeer creëren waar iedereen zich gerespecteerd voelt.”


Dit noemen wij preventief beveiligen. Onze werknemers vormen een ervaren multi-cultureel team, die werken met passie en daardoor in elke situatie een positieve benadering toepast.


In elke situatie tonen wij oprecht begrip voor de betrokken personen. Wij zetten de toon door niet mee te gaan in de emotie, maar te handelen vanuit onze eigen energie. We behandelen elke situatie objectief met een positieve benadering. Waar een ander een probleem ziet, zien wij een uitdaging.

"Bij Sharp & Flex moet werk je passie zijn. Onze werknemers houden van het vak en zijn daardoor echte professionals. Alles draait om de veiligheid van de burger, geld verdienen is leuk, maar kan niet alleen de motivatie zijn om naar het werk te gaan."

“Een samenleving waarin verschillende bevolkingsgroepen, elk met een onderscheiden cultuur, naast elkaar bestaan is een multiculturele samenleving.

Deze kenmerkt zich door tolerantie, door de afwezigheid van racisme en rassendiscriminatie, en door garanties van de vrijheid van geloof en godsdienst.”


Sharp & Flex Security hecht veel waarde aan deze kenmerken en we zijn daardoor een multi-culturele organisatie.


Wij respecteren elk ras, cultuur geloof en godsdienst binnen onze organisatie en verwachten van onze medewerkers hetzelfde. De focus ligt op persoonlijkheid en kwaliteit van de werknemer en de samenwerking tussen de werknemers. Deze waarden stralen wij ook uit naar buiten, waardoor de werknemers als voorbeeld dienen voor de gasten van de klant – en is er sprake van preventief beveiligen.

"We wonen met ze allen in een klein land. Amsterdam alleen heeft geloof ik al 58 verschillende nationaliteiten, we moeten elkaar respecteren. we moeten elkaar wat ruimte gunnen, daar past vriendelijkheid bij."

Are we human because of unique traits and attributes not shared with either animal or machine?

2020 - Sharp & Flex Security B.V.